Milyen tabletet érdemes venni tulképp csak filmnézésre?
Youtube, videa, néha facebookra töltött videók, ill. maga a facebook működjön, de ezen kívül semmi más extra kívánság nincs. Andridos és 10-11"-es kellene. wifi legyen rajta, de gondolom, ez alap.
milyen márkát és paramétereket nézzek?
amit én találtam:
1,8 GHz / 6 magos
6 GB RAM
128 GB
ez vajon elég manapság vagy ez még nagyon az alsó kategória?
Jó lenne, ha tudnátok ajánlani valamit, akár tapasztalatból, na meg azt is, hogy melyiket érdemes kerülni, mert látom van ezerféle noname is látszólag jó paraméterekkel, de hát ezeket nem merném.
+1 nagy előny lenne, ha HDMI kimenete is lenne, de feltételezem, ez már a drága kategória. ha mégse, megköszönnék egy konkrét típust/típusokat.
Végül a redmi pad pro-t választottam. 100-110ezer-ért van. 6/128GB, legújabb android, még két rendszert megkap...
Viszont néztem annak a következő kiadását is amit először belinkeltél. A lenovo m10 5G-t. Először ezt akartam megvenni.
Meg a lenovo m11-et és a p11 2gen-t is nézegettem.
A lenovok is 6/128GB-osak, android 12-13-al, sztereok, 80-100ezer körül ha jól emlékszem...
köszi, meglesem.
azért is tart ilyen sokáig, mert nekem fontos lenne a HDMI kimenet és a 10,1" méret, de sajnos ilyet nem találok :(
esetleg néztél ilyet is?
Nem emlékszem, hogy bármelyikben is olvastam volna.
Bár a saját szempontjaimra koncentráltam, tehát olyan is lehet, hogy átsiklott rajta a figyelmem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!