Van egy egyszerű kínai endoscope kamerám és micro usb csatlakozó van rajta ami tönkrement ezért forrasztottam rá egy usb c csatlakozót és nem működik. mindkettőbe ugyanúgy 4 szín volt (fekete,piros,fehér,zöld) és azokat egymáshoz forrasztottam. (?)
Figyelt kérdés
lehetséges hogy máshogy vannak kiosztva a vezetékek a csatlakozóknak? a kamera biztosan működik, mert beletudtam erőszakolni a csatlakozóba és működött is, csak ugye kontaktos és apró mozdulatkora is kimozdul a helyérőlápr. 27. 15:23
1/6 Közveszélyes Kontár válasza:
ha kontaktos akkor azt kell megszuntetni
ha jol ertem kameraban az aljzatot cserelted le es ennyi
meg profikkal is megeshet hogy rosszul forrasztanak
te nem tudom hanyszor tetted
ha pedig valami a csatlakozokkal nem stimmel akkor lehet ocska es nem szabvanyos, vagy serult
ha azok lotyogne
aljaztra tippelek de kabelel is surun elofordul
(meg a gyari vezetek kontaktos kabel is)
2/6 Szirty válasza:
És hogyan csináltad? Mert a micro USB-n 4 kivezetés van, az USB C-n meg 11!
3/6 Közveszélyes Kontár válasza:
#2 de kabel 4 is eleg hozza
gondolom kabelesen ilyent barkacsolt bele
4/6 Szirty válasza:
"...de kabel 4 is eleg hozza"
Hát igen, de számtalan lehetőség van rosszul bekötni.
Nem az számít melyik vezeték milyen színű, hanem az hogy melyik hova van bekötve.
5/6 Közveszélyes Kontár válasza:
es rossz bekotessel ha lotyog akor egyszer jo egyszer nem?
6/6 Szirty válasza:
"forrasztottam rá egy usb c csatlakozót és nem működik."
Aztán hogy mit erőszakolt bele (még a régit vagy már a forrasztottat) azt nem tudom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!