Az elektronikus eszközöket áruló üzletek nagyon olcsó nem márkás tabletei vajon 2-3 évig elműködgetnének az alább kifejtett célokra? Van olyan, amit nagyon nem ajánlotok, vagy épp ajánlotok?
Kb csak facebook-viber-youtube trióra használnám, amolyan anyuka-stílusban. Néha 1-1 mese a gyerekeknek, videotelefonálás a mamáékkal, és az ovi-suli-csoportban képek, értesítések megtekintése. Drágát nem tudok venni, és túlzottan nem is akarok, ezeket az olcsóbbakat nézegetem, de ami most van, az 6 éves, már nagyon igényli a cserét, a viber már állandóan lefagy, örülök, ha az időjárást meg tudom rajta nézni, és ha írnak az oviból messengeren, azt csak jó szerencsével tudom megtekinteni. :-)
Köszönöm a segítő hozzászólásokat!
Ez itt már rendszeres, úgy ugatják le a válaszolókat, mint valami kiszolgálókat.
Hogy megköszönni vagy valami...
Majd lesz nektek mesterséges intelligencia, az ember válaszolók pedig foglalkoznak valami hálásabb időtöltésssel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!