Tiktok-on lehet email címmel regisztrálni?
Figyelt kérdés
2024. ápr. 10. 22:09
1/5 anonim válasza:
Igen, lehet, én is úgy regeltem, azzal is lépek be és a jelszóval.
2/5 anonim válasza:
A kínai kormánynak minden milyen adatot adsz meg, csak adat legyen, hogy később manipulálni tudjanak vele :)
4/5 anonim válasza:
Kínai szerverek, szingapúri tulajdonos, amerikai befektetők, orosz programozók, stb... Az amerikai szolgáltatók ugyanezt csinálják? Ugyanezt. Ugyanígy tárolnak rólad minden személyes adatot? Hát persze. Egyformák? Neeeem, az egyik jó és szép, demokratikus adatgyűjtés, a másik gonosz diktatúrikus. Én jobban félek a facebooktól és a google-tól, mert azok jobban benne vannak a mi életünkben.
5/5 anonim válasza:
#4 Teljes mértékben kínai 😂 Elég nagy különbség van kormány által gyűjtött és magáncégek által gyűjtött adatok között ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!