Hol lehet kapni trafós, 10-12V AC kimenetű bedugós tápegységet?
Figyelt kérdés
Olyan nagy buci, konnektorba bedugható tápegység (valójában csak egy trafó műanyag házban) kellene, ami nincs egyenirányítva, hanem egyből a szekunder van kivezetve egy kábelen, aminek "DC" jack van a végén. Mondjuk olyan 11 voltos, 8-10 wattos jó lenne. Sajnos mindenhol csak DC kimenetű, kapcsolóüzeműt találok ilyenből, ha mégis belefutok egy trafósba, az meg horror áron van... Max 5 ezret szánnék rá, nem 20-at.ápr. 5. 20:02
11/12 anonim válasza:
"Nem igazán értem, mire jó ez a szellemi f*szverés, ha már értelmes választ nem tudtok adni a kérdésre. Tessék:"
Idézek neked a kérdésből, hogy ne kelljen fárasztanod magad vele:
"Max 5 ezret szánnék rá, "
12/12 anonim válasza:
Valóban, drágább. De legalább megfelel a kérdésben szereplő kritériumoknak. Vettem rá a fáradságot, hogy keresgéljek, és ezt találtam értelmes opcióként. De akkor adhatok másfajta választ is, irány a szeméttelep, hátha talál ott a kérdező valamit, amiből ki lehet szerelni egy 12 voltos trafót, aztán 3d nyomtatással és némi forrasztással meg pártíz óra munkával varázsolhat belőle 5525 vagy 5521 csatlakozós dugasztápot. Csak gondolom nem ez volt a kérdés célja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!