Ha regisztrálok telegramra kapnak értesítést róla azok akik regisztrálva vannak és megvan nekik a számom?
NEM, senki nem kap semmit.
Ha valakivel fel akarod venni a kapcsolatot, ö kap egy kérdést, hogy akarja-e, de akkor is csak a nevedet/nickedet látja, a telefonszámot csak az után, ha elfogadta a jelentkezésedet.
Szia!
Évek óta rendszeresen használom a Telegramot (Ezt a fiókomat "csak" 2020 óta, de előtte is volt, amit 2017-ben hoztam létre). Tapasztalatból mondom, hogy ha valaki csatlakozik a Telegramhoz, és ha meg van nekem a száma, akkor jön egy üzenet a nevében, hogy "JózskaPista csatlakozott a Telegramhoz, üdvözöld!". Nyilván nem ez van odaírva, de jön.
A 1-es vagyok, évek óta használom a telegramot, de soha nem kaptam értesítést arról, ha valaki regisztrál.
De lehet, hogy két különbözö használati mód van, és csak privát kapcsolatokat engedek meg, nem közösségi oldalként használom.
Viberen pl beállíthatod, akarsz-e új felhasználókról értesítést.
Lehet, itt is.
Egy oldalt hogy tudok létrehozni ahol tartalmakat osztanék meg? Új acc kell?
Számot nem lehet elrejteni?
Vagy milyen app alkalmas erre amire ha rákeresnek megtalálnák a csoportot?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!