Széfet szeretnék vásárolni. Mennyire megbízhato egy széf?
Nekem ilyen van: [link]
Annyire megbízható, hova tudod rejteni! Nekem a falba van egy helyen és el van takarva ezzel azzal.. kicsit macerás is kivenni ha kell meg visszatenni.
Ha betörésre számítol kell egy elsődleges széf, ami a rablóknak örömet okoz, benne pár 10-20 ez ft-al, és ha kérdik hol a többi? hát a bankba vazzeg!
A széfeknek is van kategorizálása, biztonsági osztálya.
Nyilván egy 30-50 eurós barkácsbolti széf nem lesz olyan biztonságos, mint egy 500-1000 eurós.
Az sem mindegy, hová van beépítve.
Én eleva azt csinálnám, hogy nyilvánvaló helyre raknék egy fake-széfet, nagy köteg értéktelen ugandai schillinggel meg fake rolex-szel, valami lehetetlen helyre meg befalaznám a valódi értékeket.
Nekekm van és amikor építettük az alsó épületet belett falazva, 4 db méteres betonvas alá és fölé téve.
Ezt esetleg traktorral tudnák falastól kirángatni vagy flexel kivágni az ajtaját.
Persze így se milliókat tartunk benne , párszázezer ha van néha szükség miatt benne.
De én csak kulcsosat tennék, az a számzáras nyomkodós biztos hogy hamarabb eltud romlani .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!