Ahhoz, hogy egy szem xlr mikit kihangosítsak muszáj vennem egy aktív hangfalat vagy átalakítóval is működne egy olcsóbb hangszórón?
Milyen mikrofont?
Milyen eszközzel - hangszóróval, számítógéppel, fejhallgatóval - akarod használni.
Nagy általánosságban: kell egy mikrofonerősítő, ami a mikrofon gyenge jelét vonalszintűvé alakítja. Ha kondenzátor-mikrofonról van szó, szükséged lesz fantomtápra, ami a mikrofon számára egyenfeszültségű tápot ad. Majd ezt a vonalszintű jelet fel kell erősíteni olyan szintre, hogy az meghajtsa a hangszórót/fejhallgatót.
"köszi hogy kiszúrtad, de nem erre voltam kíváncsi."
Ez így teljesen korrekt, hogy nem kérsz udvariasan elnézést, csak a szokásos arrogancia.
Ez azért jó, mert volt rá példa, hogy előbb válaszoltam valakinek és megbántam, mert kiderült róla ez a hozzáállás. Az átadott tudást pedig már nem tudtam visszavenni.
Tegnap pedig már majdnem válaszoltam, most akkor bosszankodhatnék.
Köszi, hogy ezt megelőzted.
Inkább újra írtam az egész kérdést és jobban megfogalmaztam mert most hogy olvasom a kérdést eléggé rosszul és pontatlanul fogalmaztam úgyhogy itt az új kérdésem linkje:
www.gyakorikerdesek.hu/elektronikus-eszkozok__egyeb-kerdesek__12606722-ehhez-mimik-kellenekegy-kondenzatoros-xlr-mikrofon-kihangositasa-aktiv-han
(remélem ezzel nem szegek szabályt mivel nem csak ctrl c ctrl v-ztem a kérdést)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!