Hogyan lehet .docx formátumból .doc formátumot csinálni?
Figyelt kérdés
2024. márc. 16. 16:29
1/14 anonim válasza:
Megnyitod szövegszerkesztőben, és Mentés másként. Word 97-2000 formátum, vagy hasonló szöveg, mellette zárójelben .doc... De miért akarsz ilyet? Biztos, hogy szükség van rá?
2/14 A kérdező kommentje:
táblagépet használok, és azon nem találom
2024. márc. 16. 18:36
3/14 anonim válasza:
"táblagépet használok"
Megosztanád velünk legalább a színét?
4/14 Ypszilon1980 válasza:
Nevezd át a kiterjesztését .doc-ra.
5/14 anonim válasza:
1. folyt: vagy kinézel egy szimpatikus online konvertert.
6/14 anonim válasza:
Kb. bármelyik mai szövegszerkesztő elvégzi. Egyébként miért szükséges ez?
7/14 anonim válasza:
"Egyébként miért szükséges ez?"
Én például, mikor vidékre, ismeretlen helyre megyek oktatni, akkor viszek tartalék laptopot is (nemcsak pendrájvot), nehogy szégyenben maradjak a projektorra kihegyezett anyagommal kapcsolatban. Azon viszont csak XP és akkori Office van.
8/14 anonim válasza:
#7 A kérdés igazából az, hogy a kérdezőnek miért szükséges.
9/14 A kérdező kommentje:
Csak abban a formátumban lehet beküldeni egy pályázatra az anyagot, és fogalmam sincs, hogy ezt hogyan tudom átállítani.
Word és Google Docs van letöltve, ebben vannak a pályaművek
2024. márc. 17. 09:27
10/14 anonim válasza:
Szerintem írtunk egy pár lehetőséget. Amúgy a .doc 2003 óta elavultnak számít, valószínűleg docx-re gondolt a költő...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!