Lift gépház mellett egészségre nézve káros élni?
Ha a szoba mellett helyezkedik el közvetlenül?(legfelső szint)
Köszi a válaszokat!
Köszönöm a válaszokat,nem is gondoltam,hogy ennyien fogtok válaszolni.Sajnos Én nem értek az elektronikai dolgokhoz,így inkább feltettem a kérdést.
A zajokat illetően nem különösebben zavaró.
"Olvasd el"
Ez arra ad választ hogy egy ilyen berendezés milyen hatást hoz létre.
Kiderül belőle pl. hogy 700A áram 1.8m távolságban határérték feletti indukciót hozhat létre.
Egy lift gépházban ennek az áramnak a töredéke van jelen a távolság pedig 1.8m többszöröse.
De ez egyfázisú földeléssel záródó hurok esetében igaz. Háromfázisú rendszerben (amilyen a lift) ez a hatás sokkal kisebb.
Azt is meg lehet belőle tudni, hogy az egészségügyi határértéket megközelítő villamos térerősség csak nagyfeszültségű vezetékek közelében alakul ki (a liftnél ilyen nincs).
Közvetlen a "szomszédban" van a gépház,közös fal van vele.
A gang végén helyezkedik el az ajtóm pedig jobbra nyílik közvetlenül mellette.A nappali mellett helyezkedik el.
"Közvetlen a "szomszédban" van a gépház,közös fal van vele."
A tizedik emeleten laksz?
Nem lehet a gépház azon az emeleten, mert akkor a lift maximum a kilencedikig lenne képes felvinni!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!