Ninebot Segway Kickscooter F2 Plus kerekébe hány bár nyomás a tökéletes?
Gyárilag asszem 55 Psi,amit ha átváltok az 3.8 Bar.
Valahol olvastam,hogy ezekbe simán lehet nyomni 5 Bar-t.
Lehet hogy hülyeség?
Rá van írva az abroncs oldalára egy -tól -ig tartomány.
Ha nagy hombár tested van, akkor a felső határértékre fújd, ha nem, akkor mehetsz lefelé nyugodtan.
Nagyon puhára nem szabad hagyni, mert sokkal könnyebben kapsz felütéses defektet (amikor a felni és az útfelület közé csípődik a gumi), valamint meg fog nőni a fogyasztás, ezáltal csökken a hatótáv.
Viszont üveg keményre sem szabad fújni, mert ahogy 1-es írja azzal meg az a baj hogy kicsi lesz a tapadás.
Ez is az,önjavító.
Rá van írva,mekkora nyomás kell bele.
Kerékpárnál próbáltam én is az előírt max. nyomást túllépni, sikeresen kinyírtam két köpenyt is. Szálszakadásos lett.
Meg nyilván ráz is rossz úton.
"Nekem a telegumis volt"
"Ez is az,önjavító."
Nem, nem az. A tömörgumiban gumi van, nincs más semmi.
Amibe levegő kell az nem tömörgumi. Azért önjavító, ,mert raknak bele majomtaknyot (defektgátló folyadék) ami defekt esetén a lyukon kifelé áramolva megszilárdul, így tömít. Mondjuk általában 2 év ezeknek a löttyöknek a szav ideje, úgyhogy egy idő után már nem fog sokat érni.
"Rá van írva,mekkora nyomás kell bele."
Akkor azt kell alkalmazni!
Leírták a 2-esben hogy hogyan kell csinálni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!