Telekomnál szigorúan veszik az egy címre egy szolgáltatás bekötést?
A következő a probléma:
Jelenleg két címen található otthoni internet + telefon (egybe kötve) szolgáltatásom. Az egyik meg fog szűnni nemsokára, és szeretném áthelyezni.
A probléma ott kezdődik, hogy arra a címre szeretném átrakni, ahol a másik van jelenleg (amit állítólag nem lehet).
A cím egy és ugyanaz, azonban a telken található 2 helyrajzi szám is (mindkettő hozzám tartozik), és mindegyik helyrajzi számon található több épület is - a netet azonban ugyanazon épületbe szeretném bekötni, ahol a másik is van jelenleg, csak másik emeletre (2 szintes családi ház, emeleten egyetemista gyerekek, földszinten szülők).
Lehetséges-e ez azon módon, hogy amikor a szerelő kijön áthelyezni, akkor az újonnan kiépített csőrendszerbe huzatom be az optikai kábelt, és az emeleti ablakon vezetem be a házba (de az áthelyezést a másik helyrajzi számra kérem meg, ami fizikailag nem különül el egyáltalán a helytől).
Vagyis, feltétlenül muszáj-e arra a címre bevezetnie, ahol rendelve van és nem lehet-e 50 méterrel odébb, ahol használni is tudnám?
Egyéb info: egyik helyrajzi számon 1 garázs és 1 családi ház (nem összeépített), másikon még egy garázs található (ide lenne papíron áthelyezve).
Lehet kissé komplikált a levezetésem, de nem tudtam ennél egyértelműbben a konkrét hely említése nélkül.
Előre is köszönöm a segítséget!
Hát nálunk közös udvarabn egyről 3 család (rokonok) néztük a kábeltévét!
A helyedben áthúznék egy kábelt/kábeleket vagy wifit használnék.
"Lehetséges-e ez azon módon, hogy amikor a szerelő kijön áthelyezni,"
Nem lehetséges, hogy ahelyett, hogy minket fárasztasz, bemész a szolgáltatóhoz, és lebeszéled velük a dolgot?
????
Mint mondtam, én nem írtam még ki ilyen kérdést soha.
"Egy helyrajzi számom egy előfizetés lehet."
De neki több helyrajzi száma is van.
Nem mindeig tudják ezt jól megoldani.
A kollégám úgy vett házat, hogy a portán 3 helyrajzi szám van. 2 épület, és 3 villanyóra is. Na ezt a már több mint 10 éve nem tudja elintézni, hogy csak egy legyen, mert olyan maceréval járna, gohy inkább nem bolygatja.
Viszont a Vodától 2 szolgáltatás van neki bekötve hivatalosan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!