Felújított akkukkal kapcsolatban mi a tapasztalatod, ha már próbáltad? Kapacitás, élettartam és megbízhatóság szintjén.
Jaaa értem. Azt hittem autó akkuról van szó. Azt is szoktak "felújítani"...
Azokban amit írtál a felújítás úgy történik hogy az akku dobozában lévő cellákat kicserélik. Vagyis csak a doboz, érintkezők, meg esetleg az elektronika (de az sem mindig) marad a régi. Vagyis a bele az teljesen új. Tehát a kapacitása, élettartama ugyanolyan vagy jobb mint a réginek.
Persze ehhez az kell hogy ne valami kókler újítgassa fel az akkupakkokat bontott cellákból. Ha hozzáértő ember, új cellákkal csinálja a felújítást, akkor minden rendben.
#8-as ezek szerint igen, megnéztem megtaláltam a régi akkuhoz mit írtak még mindig árulják és igen, utángyártott volt.
Gondolom, ekkor minden alkatrész más és valószínű olcsóbb elektronika stb van benne.
Van utángyártott, és van OEM.
Az OEM, az eredeti pótalkatrész, megegyező minőséggel.
Az utángyártott pedig csak éppen kompatibilis, és működik, de a minősége és kapacitása ritkán olyan mint az eredeti.
És van a felújított, amikor valamilyen módon felújítják, ez egyedi hogy mit építenek be ilyenkor.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!