Vásárolnál Apple Vision Pro készüléket?
Mi a véleményed róla?
Szerintetek az utcán mennyire lesz elterjedve?
(Igen tudom hogy az ára x millio ft lesz,de van aki ennyiert siman vesz tv-t,szamitogepet..)
Miert vennél?
Miert nem vennél?
"Miert nem vennél?"
Mert én olyasmiket vásárolok amikre szükségem van vagy mert arra rákényszerítenek.
Ez meg nincs közöttük jelenleg.
Leginkább nem. Számomra gamingnél van létjogosultsága az AR/VR-nak. Később jó lehet azért.
Mindenképp egy jó készülék, főleg a felbontás, és a reszponzivitás a külvilággal az nagyon fontos, hogy ilyen jól tudjon működni. Ez is egy úttörő eszköz, de jelenleg talán mindegyik komoly szett az.
Nem lehet tudni még, hogy mire lesz használva. Szerintem a jövőben a sokkal kisebb méretű eszközök simán elterjedhetnek. Általánas használatban is. Nehéz elképzelni, de nem lehetetlen. Pl beyond VR szettje egy kezdetleges próbálkozás ezirányba, hogy egyszerű és könnyű eszköz formájában volósuljon meg a VR élmény. Nyilván rengeteg kompromisszummal, gyenge minőségben, de mutatja az irányt ez is, hogy a jövőben az AR/VR szettek nem ilyen ormótlan nagyok lesznek, hanem simán elérhető lesz a szemüvegnél valamivel nagyobb méretű eszköz.
4
Valamiert nem tolti be a linket
Leirnad nekem kerlek hogy miert kuldik vissza?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!