Miért mutatja még mindig aktívnak a letiltott bankkártyát a netbank? (OTP)
Segítek:
"Másfél órája letiltottam a kártyámat a netbankban, mert elveszett, és írta is, hogy letiltva."
Most mi a kérdés? Le van tiltva.
#4 Én is segítek:
"De azóta is aktívnak látszik."
És egyébként még most is az. Azt írja, a kártya aktív. Mit nem értesz? A kérdés az, hogy miért mutatja még mindig aktívnak. Bocs, de ennyire nem lehet rossz valakinek a szövegértése. :/
Főleg, hogy azóta már hívtam őket, és mint kiderült, tényleg NEM LETT LETILTVA, rendszerhiba miatt. Elvileg hamarosan le tudják tiltani, még ma, de a kártya NEM lett letiltva, hiába hiszed most magad nagyon okosnak. :D Inkább a szövegértést kellene gyakorolni. :)
További szép napot és kicsit kevesebb észt osztogass, mert neked már alig maradt!
Nem osztogatom, nekem is kevés van, hova is lenne a világ, ha minden kérdezőnek adni kellene, aki ide téved.
Bérmi lehet, és az ellenkezője is. Ebből indulj ki. És abból, hogy itt senki nem tudja mi van a kártyáddal. Ezéert nem jó ötlet a hurkát a zöldségesnél kérdezni, az újságot meg a hentesnél. Tehát a bankkártyával legközelebb ha problémád van, akkor tudod hogy kit kell hívni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!