Hogyan kell egy képet össze vágni?
Szeretnék egy olyan képet amin a legjobb barátnőmmel vagyok és több kép egy montázsbA van.
Ezt paintel meg lehet csinálni? Leírná nekem valaki lépésről-lépésre? Sajnos nem értek én ezekhez =(
meg lehet csinálni paint-tel is,de... nem hittem vna hogy vki még használja:D
az a baj, hogy különböző képek, különböző méretek és ezeket kellene összehoznod egy új képként. lehet átméretezni nem ártana egységesre őket előtte.
de mindegy elmondom hogy kell. megnyitod a paintet. megnyitod a képet. ott van egy pontozott téglalap. azzal kijelölöd a kép azon részét amit montázsolni akarsz. nyomsz egy ctrl+c.
aztán fájl menü és ott új. kapzs egy tök üres fehér lapot. azt érdemes kihúzni jó nagyra a sarkánál fogva.
aztán ctrl+v. ekkor beilleszti a képet amit az előbb kivágtál. ilyenkor lemented ezt a képet.
aztán megnyitod a következő fotót amiről montázsolni akarsz, azon is kijelölöd a megfelelő részt, újra ctrl+c.
megnyitod azt a képet, amit az előbb megkezdtél és elmentettél és ott ctrl+v. ekkor beilleszti az új elemet, amit az egérrel tetszés szerint mozgathatsz.
remélem érthető volt. ha gyakorolgatod menni fog, előre lehet nem lesz tökéletes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!