Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Hova kell dugni a két rudat?

Hova kell dugni a két rudat?

Figyelt kérdés

Az a helyzet, hogy vettem egy RCA Jack kábelt.

Az a célom, hogy mikrofont rákössem a házimozimra.

A vége nem olyan volt, amibe be lehet dugni a rudat, mert az is egy rúd volt ( jack rúd ), de adtak hozzá egy átalakítót, így bele tudom dugni a mikrofont.

A kábel másik fele egy piros, és egy fekete rúd. Azokat hova kell bedugni? Melyik lyukba a házimozin?

Több is van, próbáltam, de nem működik.

Bocsánat, a kifejezésekért, de nem értek hozzá egyáltalán. Köszi

2010. okt. 24. 15:23
 1/2 anonim ***** válasza:

Mindegy milyen dugód van és hová teszed, a mikrofon csak olyan eszközön működik, ahol van kifejezett mikrofon bemenet (ugyanis ez speciális erősítőt kíván).

Ezért nem szól.

Külön erősítő kell hozzá.

Valami ilyesmi, csak olcsóbb. [link]

Ha Miskolc közelében laksz, csinálok 1500 forintért. DE postán is küldhetem ...

2010. okt. 24. 22:55
 2/2 anonim ***** válasza:
A számítógéped hangkártyáján van mikrofon bemenet. Egy kis mikrofon rajza van mellette. Vagy pedig a "mic" felirat. Hasonlót kell találj az erősítő aljazatán is. Ha nincs, akkor nem lehet microfont csatlakoztatni hozzá.
2010. okt. 27. 00:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!