Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Hol lehet Budapesten e rollert...

Hol lehet Budapesten e rollert tölteni?

Figyelt kérdés
Saját elektromos rollert hol lehet Budapesten tölteni? A Powershare állomások, ha jól tudom egyenlőre nincsenek. Kuncsorgásos módszereken kívül hol található nyilvános 230 voltos hálózati csatlakozó? Köszönöm előre is.

jan. 27. 05:38
1 2
 11/17 Szirty ***** válasza:

"...ahogy én fogalmaztam volna, úgy nem engedte az oldal"

Hogyhogy? Melyik szót nem engedte hogy beleírd a szavazás kulcsszavaihoz?

"...egy kérdés alapján, megtudod állapítani, a kvalifikációm"

Amit írtam az a szavazásodra vonatkozott, nem diagnózis volt.

Az olyan "szavazást" amiben a válaszok közül egyet lehet megjelölni úgy kell megfogalmazni hogy ne legyen közöttük egynél több ami megfelel a helyes válasznak.

Ehhez képest a hol lehet tölteni Bp-en kérdésre ilyeneket írtál hogy: Elektromos Roller, meg Ninebot, Túra elektromos rollerrel...

:D

Mint ha arra a kérdésre hogy xy városban hol van Tesco áruház azt a választ adnád hogy "szilvalekvár".

Töltő: Igen, töltővel lehet tölteni ha az Budapesten van

Töltőállomás: Igen, töltőállomáson lehet tölteni amennyiben az van Budapesten

Nyilvános: Igen úgy is lehet tölteni, de titokban is, nem csak nyilvánosan

Segítség: Dízelmozdony

Nyilvános konnektor: Az nem töltőállomáson van, Nem töltő?

Közterület töltő: Az nem töltő? Az nem Nyilvános vagy Nyilvános konnektor?

jan. 28. 14:10
 12/17 A kérdező kommentje:
Ez valóban figyelmetlenség lehetne, de értelmezhető úgy is, hogy szavazást a kérdés besorolása miatt indították. Egyébként valóban figyelmetlenség volt. A te képességeidek pedig határt szabnak, hogy a szavazás és a kérdés összeállnítása között van némi különbség ✌️.... Mellesleg, akinek ideje van a kérdés értelmezése helyett minősítéseket keresni a válasz helyett, na az a te igazi minosítésed! Sz@r dolog a lehet a saját köpködésemben élni. Remélem egyszer jobb lesz neked. Köszönöm az informatív válaszod. Te segítettél a legtöbbet, legalábbis felmérni és megerősíteni, hogy milyen a mai társadalom. A többieknek meg őszintén köszönöm a tényleges választ 🙏
jan. 29. 06:09
 13/17 A kérdező kommentje:
Ja, most szólok, hogy bele javított a billentyűzet és helytelenül írta... Igen figyelmetlenség, és csupán mellékes, hogy kérdést teszek fel.... Nem főprofilban ezzel töltöm az időmet, csak megkérdezni szerettem volna. Az új barátságok így születnek kérdező és élesen kötekedő, éhes, frusztrált és ettől kielégülés élményét hajszoló önjelölt kritikusok között. Mellesleg, szerinted milyen szinten állsz, ha a kérdést nem tudod értelmezni és a válaszod mennyire tér el a tárgytól? Köszönöm szépen neked is. Imádlak!
jan. 29. 06:18
 14/17 Szirty ***** válasza:

"de értelmezhető úgy is, hogy szavazást a kérdés besorolása miatt indították"

Miféle besorolás kényszerít téged értelmetlen szavazás indítására? Ezt kifejtenéd?

"...a szavazás és a kérdés összeállnítása között van némi különbség"

Hát különbség az bizony volt. Nem gyengén.

"Mellesleg, akinek ideje van a kérdés értelmezése helyett minősítéseket keresni"

Nem kellett keresni egy másodpercig sem. Egyszerűen itt hevert. Kikerülni sem lehetett.

"szerinted milyen szinten állsz, ha a kérdést nem tudod értelmezni"

Lehetett értelmezni a kérdést.

A szavazás viszont értelmetlen, kusza, oda nem illő, fölösleges volt.

A mai napig nem értem mi volt vele a célod ha volt egyáltalán.

Ha volt, akkor a szavazás lezárta után kíváncsian várnám a kiértékelésed a szavazásról, hogy mire jutottál vele.

"Köszönöm az informatív válaszod. Te segítettél a legtöbbet"

Szívesen! Remélem ennek köszönhetően máshogy csinálod ezt. Borzalmas volt olvasni!

Messzire gurulhatott az a gyógyszer ha a kérdéseddel (és nem a személyeddel) kapcsolatos negatív kritika annyira kiborított hogy feljogosítva érzed magad arra hogy társadalmi tendenciát is bele láss és személyeskedj.

Sajnálom. Nyugodj meg! A fröcsögéseddel nyilvánosan minősíted saját magad.

jan. 29. 08:15
 15/17 Szirty ***** válasza:

Az nem lehet hogy a szavazást összekeverted a hashtag-ekkel (#)?

Mert úgy több értelme lenne annak amiket beírtál.

jan. 29. 09:00
 16/17 A kérdező kommentje:

Mint ahogy írtam, valóban figyelmetlenség volt. Utólag nem lehet törölni, legalábbis én nem találok ilyen opciót. Úgy gondolom, hogy a szavazás alapján kap valamilyen besorolást egy irányba, mondjuk "nyilvános konnektor".... De nem tudom és mondom, hogy nem itt élem az életem... Egy szimpla kérdés volt, amire a " pusztító" válasz érkezett. Azt a réteget minősíteni pedig szívem joga, ami nem informativ, hanem kritizáló... Ez tömeges manapság a véleményem szerint. A véleményem pedig az enyém! A kérdésedre pedig, igen többféle képen is beírtam és visszadobta, hogy konkrétan, kérdés szerűen..stb....

Minden esetre köszönöm mindenkinek!

jan. 30. 06:57
 17/17 Szirty ***** válasza:

"Mint ahogy írtam, valóban figyelmetlenség volt."

Ok. Semmi gond...

Úgy látszott komolyan gondoltad a szavazást.

jan. 30. 07:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!