Hol lehet Budapesten e rollert tölteni?
"...ahogy én fogalmaztam volna, úgy nem engedte az oldal"
Hogyhogy? Melyik szót nem engedte hogy beleírd a szavazás kulcsszavaihoz?
"...egy kérdés alapján, megtudod állapítani, a kvalifikációm"
Amit írtam az a szavazásodra vonatkozott, nem diagnózis volt.
Az olyan "szavazást" amiben a válaszok közül egyet lehet megjelölni úgy kell megfogalmazni hogy ne legyen közöttük egynél több ami megfelel a helyes válasznak.
Ehhez képest a hol lehet tölteni Bp-en kérdésre ilyeneket írtál hogy: Elektromos Roller, meg Ninebot, Túra elektromos rollerrel...
:D
Mint ha arra a kérdésre hogy xy városban hol van Tesco áruház azt a választ adnád hogy "szilvalekvár".
Töltő: Igen, töltővel lehet tölteni ha az Budapesten van
Töltőállomás: Igen, töltőállomáson lehet tölteni amennyiben az van Budapesten
Nyilvános: Igen úgy is lehet tölteni, de titokban is, nem csak nyilvánosan
Segítség: Dízelmozdony
Nyilvános konnektor: Az nem töltőállomáson van, Nem töltő?
Közterület töltő: Az nem töltő? Az nem Nyilvános vagy Nyilvános konnektor?
"de értelmezhető úgy is, hogy szavazást a kérdés besorolása miatt indították"
Miféle besorolás kényszerít téged értelmetlen szavazás indítására? Ezt kifejtenéd?
"...a szavazás és a kérdés összeállnítása között van némi különbség"
Hát különbség az bizony volt. Nem gyengén.
"Mellesleg, akinek ideje van a kérdés értelmezése helyett minősítéseket keresni"
Nem kellett keresni egy másodpercig sem. Egyszerűen itt hevert. Kikerülni sem lehetett.
"szerinted milyen szinten állsz, ha a kérdést nem tudod értelmezni"
Lehetett értelmezni a kérdést.
A szavazás viszont értelmetlen, kusza, oda nem illő, fölösleges volt.
A mai napig nem értem mi volt vele a célod ha volt egyáltalán.
Ha volt, akkor a szavazás lezárta után kíváncsian várnám a kiértékelésed a szavazásról, hogy mire jutottál vele.
"Köszönöm az informatív válaszod. Te segítettél a legtöbbet"
Szívesen! Remélem ennek köszönhetően máshogy csinálod ezt. Borzalmas volt olvasni!
Messzire gurulhatott az a gyógyszer ha a kérdéseddel (és nem a személyeddel) kapcsolatos negatív kritika annyira kiborított hogy feljogosítva érzed magad arra hogy társadalmi tendenciát is bele láss és személyeskedj.
Sajnálom. Nyugodj meg! A fröcsögéseddel nyilvánosan minősíted saját magad.
Az nem lehet hogy a szavazást összekeverted a hashtag-ekkel (#)?
Mert úgy több értelme lenne annak amiket beírtál.
Mint ahogy írtam, valóban figyelmetlenség volt. Utólag nem lehet törölni, legalábbis én nem találok ilyen opciót. Úgy gondolom, hogy a szavazás alapján kap valamilyen besorolást egy irányba, mondjuk "nyilvános konnektor".... De nem tudom és mondom, hogy nem itt élem az életem... Egy szimpla kérdés volt, amire a " pusztító" válasz érkezett. Azt a réteget minősíteni pedig szívem joga, ami nem informativ, hanem kritizáló... Ez tömeges manapság a véleményem szerint. A véleményem pedig az enyém! A kérdésedre pedig, igen többféle képen is beírtam és visszadobta, hogy konkrétan, kérdés szerűen..stb....
Minden esetre köszönöm mindenkinek!
"Mint ahogy írtam, valóban figyelmetlenség volt."
Ok. Semmi gond...
Úgy látszott komolyan gondoltad a szavazást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!