Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Az esimes okosórák csak...

Az esimes okosórák csak annyival tudnak többet az esim nélküli változatnál, hogy az esimessel akkor is lehet telefonálni, ha nincs közelben a telefon, jól értem?

Figyelt kérdés
2024. jan. 24. 22:12
 1/3 anonim ***** válasza:

Igen.

Ha nincs a telefonnal kapcsolat bluetoothon (mert messze van) és nincs wifi kapcsolat sem, akkor mobilneten tud csatlakozni a nethez, így megkapod az értesítéseket, üzeneteket és persze lehet telefonálni is.

2024. jan. 24. 22:28
 2/3 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszod!

Valószínűleg nagyon hülye kérdés, de jól gondolom, hogy ezesetben kell vegyek az órához is mobilnetet?

2024. jan. 24. 22:53
 3/3 anonim ***** válasza:

igen lehet kelleni fog mobilnet is . de mennyire fontos hogy esimes legyen az az óra?

nekem bluetooth van,mert munkahelyemen amugy sem telefonálhatok munkaidőben ,ės inkåbb lėpės szåmlálo óra stb funkcioját hasznålom ki ,azok meg akkor is müködik ha messzebb vagyok telefonomtol.

2024. jan. 25. 06:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!