Ha szeretnék hobbi szinten rádiótechnikával, audio erősítők építésével foglalkozni, milyen újságokat/könyveket ajánlotok?
Sokszor olvasom, hogy a Rádiótechnika évkönyveket ajánlják, de az nem éppen kezdőknek való.
Esetleg van olyan könyv, ami kezdésnek jó lenne? Nem értek hozzá, nem tudom megmondani két elektronikai könyv között, hogy melyik a jobb.
(Kijártam a középiskolát úgyhogy azokat a könyveket mellőzzük, annál jöhet komolyabb, és mérnök vagyok csak nem ebben a szakmában :D )
Könyv/újság se kell, Google a barátod, netről minden megtanulható, megtalálható.
Továbbá könyvtől/újságtól nem tudod megkérdezni a zavaros dolgokat, netes fórumokon meg minden kérdésedre kapsz választ.
Számtalan erősítő építésébe kezdtem bele, a vége az lett, hogy drágább, csúnyább, rosszabb...
Az elektronika jó hobbi, de az erősítő építés nem éri meg...
1-es netes fórumokon olyan választ kapok mint tőled :)
3-as mint írtam, "Nem értek hozzá, nem tudom megmondani két elektronikai könyv között, hogy melyik a jobb." Ha nem tudsz válaszolni ne válaszolj. Válaszod jelentve lett.
De milyen könyvekről beszélsz manapság, amikor minden az interneten van? Magam részéről pontosan ismerem a régi könyveket, Rádiótechnikát stb., amiken én "nőttem fel".
De mai szemmel tekintve már nem ez a jó irány.
Te jöttél itt ezzel:
"és mérnök vagyok csak nem ebben a szakmában :D"
Ezt nem értem, egy mérnöknek kihívás a kereső, vagy mi van ilyenkor?
Egy magyarázat lenne, amit említettem.
Írd már be a google-be azt illeszd be ide, mit dob ki. Hajrá!
Egy rakás bullshitet.
Nem ez a jó válasz, hanem reagálni rendesen és akkor segít az ember, keresési tippekkel.
De te inkább ezt választottad: "Válaszod jelentve lett."
8-as Reagálni rendesen erre?
"Csak azt nem értem ilyenkor, hogy most ismerkedsz az internettel, mint idős nyugdíjas?"
Hol élsz?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!