Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Mit tegyek,ha nem is jelentkez...

Mit tegyek,ha nem is jelentkeztem be a "MODIVO" nevű oldalra de jött egy igazoló üzenet románul amit lefórdítóztam és nem is lehet sehogyan sem jelezni,hogynem jeletkeztem be csak hivatalosítani lehet???

Figyelt kérdés
Az történt,hogy a "MODIVO" nevű oldal küldött nekem egy üzenetet most este 8 óakor,hogy igazoljam,hogy én jeletnteztem be a román "MODIVO" oldalra. Az üzenetett lefordítottam google fordítóval de nem is lehet írni választ sem bejelolni,hogy nem en jelentkeztem be. A kapcsolatot sem tudom felvenni ezzel az oldallal mert az egesz romanul van es nagyon ki vagyok akadva,mivel semmi mód sincs rá,hogy jelezzem nem én jelentkeztem be. Azon is gondolkoztam,hogy csak egy átverés-e lehet vagy, hogy ha nem fogadom el semmit sem tudnak csiálni, de jó lenne a segítség,hogy ilyenkor mit tegyek.

#Nem én jelentkeztem be
2024. jan. 22. 20:53
 1/4 anonim ***** válasza:
Torold az uzenetet. Semmi mast nem kell tenned.
2024. jan. 22. 21:03
 2/4 anonim ***** válasza:

"nagyon ki vagyok akadva"

Teljesen fölöslegesen, mert amíg nem igazolod vissza az SMS kóddal, addig nem fog történni semmi. Valaki bizonyára félregépelhette a számot, és a te számodra jött az SMS.

2024. jan. 22. 21:32
 3/4 A kérdező kommentje:
Elnézést de én nem úgy értettem,hogy sms-t kaptam,hanem azt,hogy a Gmail fiókomra jött egy levél amiben az volt románul hogy én bejelentkeztem erre az oldalra és igazoljam, ha nem én jelentkeztem akkor nyomjak arra a linkre ami az oldalra vezet ahol semmi lehetőség sincs,hogy azt a profilt amit az én Gmailemhez kötöttek tudjam jelezni,hogy nem az enyém míg ezt más oldalakon simán meg lehet tenni.
2024. jan. 22. 22:09
 4/4 anonim ***** válasza:

Engedd el.

Ne jelentkezz be sehova, ne kattints semmire, torold a levelet, felejtsd el az egeszet. Nem kell semmit csinalnod, nem kell senkinek semmit jelezned, nem tortent semmi.

2024. jan. 22. 22:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!