Greta88 kérdése:
Szerintetek mennyit érhet a pc-m? (monitorral, billentyűzettel, egérrel és hangfalakkal együtt)
Figyelt kérdés
2 éve lett a gépem nagy része cserélve.
Processzor: AMD Athlon X2 ( 2,7Ghz) 2 magos
Memória: 2048 (DDR2) MB
Merevlemez: 320 SATA GB
Videokártya: MSI N9600GT T2D512
2010. okt. 23. 11:52
1/4 anonim válasza:
Attol függ milyen az a monitor. Ha egy jobb fajta 22'-os LCD monitorod van akkor akár 100 ezer forint fölött is lehet az ára, viszont ha egy lepukkant CRT monitorral kínálok, akkor már 70 ezer fölött ne gondolkodj.
2/4 A kérdező kommentje:
Sajnos egy régebbi monitorom van, olyan 6 éves képcsöves olyan 7000 körül gondoltam a monitort de a többit az elmúlt 2 évben szereztem be. A pc-n simán megy a windows 7. Meg még néhány nagyobb játék is mint pl: GTA 4, Sims 3...
2010. okt. 23. 12:23
3/4 anonim válasza:
Hát igen, értem én hogy megy rajta, de egy ilyen felszereltségű gépet ÚJONNAN már lehet kapni 85-90 ezerért monitor nélkül
És a lényeg az ÚJONNAN szó:S
4/4 A kérdező kommentje:
Tudom, hogy lehet újjat is venni annyiért... sok oldalt böngésztem már... Nekem a kérdésem, hogy REÁLISAN mennyit érhet mert laptopra szeretném cserélni! Köszi!
2010. okt. 23. 16:31
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!