Létezik olyan elektronikai eszköz ami csak kézi jegyzetelésre szolgál és kb nincs is több funkciója?
aztaaaaaaa! ezek tényleg léteznek!!! :O de jó!!
mindkettőtöknek köszönöm!!!!
Vagy ha sok pénzed van, akkor ReMarkable, Kindle Scribe, Boox Note sorozat. Mondjuk dárgább, mint egy sima tablet, de jegyzetelésre sokkal jobb.
(Ez az okosfüzet nekem új, de amennyire leírják az oldalukon, ezen nem tudsz beilleszteni meg mozgatni, csak utólag a telefonon/számítógépen. Ha ez nem zavar, ötletesnek tűnik.)
5. ó képzeld, én is azt hittem elsőre hogy itt majd be tudok szúrni, mozgatni, meg ilyenek, már annnnnyira megörültem.. :(
és sajnos a notebookok meg pici memória, nem elég...
hát pénz az nincs luxusra - mint a legtöbb mai embernek - így marad az hogy veszek ilyen gyűrűvel összefogott papírokat, és ha valami kimarad akkor a gyűrűt ki tudom nyitni és átpakolom a papírt a megfelelő helyre és úgy betoldom.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!