Lehet használni univerzális távirányítót, ha nem tudom bekapcsolni a tv-t?
Azért gondoltam egyáltalán ilyen távirányítóta, mert Toshiba tv-m van, ami extrém gagyi. Már a negyedik távirányító adta meg magát rövid idő alatt. Ki fogom dobni, de hátha jó lenne hozzá egy univerzális.
De nem tudom, hogy hogyan kell beállítani, vagy kell-e egyáltalán, mert jelenleg nincs mivel bekapcsolni.
És azzal hogy irányítaná a TV-t? A telefonokban manapság nincsen IR.
Univerzálisokat pont erre találták ki, a leírásában benne van hogy kell beállítani.
Milyen TV ez (pontos típusa)?
Minimum egy "rejtett" bekapcsológombot általában minden TV-re szoktak rakni
(Az én Philips "SMART" Tv-m alján egy "joystick" van, ami benyomva bekapcsolja a TV-t, utána egy menübe lép, ahol lehet vele lépkedni is, illetve csatornát váltani, hangerőt állítani, bemenetet átkapcsolni stb.
Nem láttam még olyan TV-t, amin ne lenne legalább ezeket a funkciókat ellátó gomb valahol.
Nyilván lehet használni, vannak előprogramozott, illetve tanítható távszabályzók is.
Taníthatót jobban kedvelem, mivel igény szerint testre szabható.
Az eredeti parancsait lemásolja az ember és el lehet tenni a fiókba.
Meg az ergonómia is fontos, tehát ránézés nélkül, vakon jól kitapintható, kezelhető legyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!