Mean Well DR-4512 tápegység alkalmas-e SELV/PELV áramkör megtáplállására?
de miert taplalnad?
mit hasznalnal meg?
Hát igen, de pont ez a kérdés lényege hogy mit kell nézni? Valaki azt mondja hogy rajt van-e kettős kör a pajzsban ami ugye a levállasztás jele, de az nincs sehol színte. Akkor marad az adatlap, de ott meg melyik IEC vagy EN szabványt kell keresni? Persze olvassa valaki el...de olyannal meg nem találkoztam még. Minden villanyszerelő ökölszabályokkal dolgozik, még aki betart nagyjából mindent az is, max tényszerűen tudja hogy mit kell keresni és ennyi. Konkét szabvány címet tud esetleg, de azon belül fejezetet, bekezdést, pontot..... na olyannal még nem talállkoztam.
MSZ 1585-öt próbálltam megérteni de olyan jogi szöveg hogy lehet így is úgy is értelmezni
Hát, nézd, ha neked elég a 2022-es kiadású VILLAMOS BIZTONSÁGI FELÜLVIZSGÁLOK KÉZIKÖNYVE-ben olvasható mondat, miszerint
"Ha az adattáblán a 8.28. ábrán lévő jelölések valamelyike, vagy az MSZ EN 61558 (régebbi gyártmányokon: MSZ 9229 vagy MSZ EN 60742) szabványszám van feltüntetve, akkor ez biztonsági transzformátor"
...akkor oké.
A 60950-1, mint írtam, elegendő lehet, de lehet, hogy nem.
Az MSZ 1585 az többnyire elég egyszerű, bocs.
Nem vagy hajlandó megírni, hogy mi a lószart akarsz?
Mi a célod?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!