Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Milyen okosórát vegyek?

Milyen okosórát vegyek?

Figyelt kérdés
Olyanra lenne szükségem, ami Androiddal működik, lehet vele Google Wallettel fizetni, és megbízható értesítések terén, nem csatlakozik le folyamatosan a telefonról. Ha a mobil fizetés működne a Huawei watch GT 3 lenne a favorit. Női óra, köszönöm
2023. dec. 19. 18:27
 1/4 anonim ***** válasza:
13%
Semmilyet. Inkább menj kirándulni, vegyél egy (vagy több) jó könyvet, menj színházba mint hogy ilyen tök felesleges hülyeségekre költs.
2023. dec. 19. 18:56
 2/4 A kérdező kommentje:
Történetesen ezek a tök fölösleges dolgok nagyon megkönnyítik, majdhogynem elengedhetetlen a munkámhoz, de köszönöm a semmitnemérő segítséget.
2023. dec. 20. 06:09
 3/4 anonim ***** válasza:
Én Huawei párti vagyok, az első generációs GT-m már lassan 4 éve megvan, és még most is több mint 1 hetet bír egy töltéssel. Stabil telefonos kapcsolat is megoldható, ha az egészség app mellett, egy bluetooth scanner programmal megkeresteted az órát, és a telefonhoz is párosítod. Enélkül sajnos csak a program találja meg, és az nem mindig stabil, én is szívtam vele, hogy nem csatlakozott vissza, ha pl kivittem a szemetet. De így nincs gond. A fizetésről nem tudok nyilatkozni, de nekem még a telefonos fizetéssel is voltak gondjaim, így elengedtem a bankkártyám digitalizálását, meg persze ezért is plusz pénzt kellett fizetni, pedig a bank saját app-ját használtam.
2023. dec. 20. 07:35
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszi szépen a választ. Én is nagyon húzok affelé, de egyedül a mobil pay tart vissza, telefonnal rengeteget használom. A Samsung watch széria ami tudná ezt viszont nekik nagyon gyenge az aksija, egy napot bírja ahogy olvastam.
2023. dec. 20. 08:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!