Mennyire pontosak az Apple Watch mérései?
Nettó kötekedés, mert nem írtad a kérdésednél, hogy honnan van, a jósgömbünk meg tönkrement.
Egyébként pontos.
Tényleg baj van a toronyban.
Nem veszed észre, hogy mindenkinek szemet szúrt az arrogáns válaszod és mèg Te vagy felháborodva? Utaltam arra, hogy ugye eredeti az óra, nem pedig egy klónnal van dolgod, ami lehet nem atom biztosan működik.
Na megpróbálom elmagyarázni:
Morzsi válaszában volt benne, hogy "Gondolom eredeti az óra."
Ezt te személyes sértésnek vetted, lepontoztad, mert ilyet mert írni, és a lepontozós válaszodban írtad, hogy "Azért mert a Magyar Tekelom Nyrt. Nem fog hamisat árulni."
Ekkor tudta meg a gyakori népe, hogy jó helyről vetted ugye.
Nyilván többünknek szemet szúrt a kötekedésed a válaszok során, ezért ezt szóvá tettük, amit nem értesz miért tettünk.
Ezt írtad:
"1-es! Nem is ez volt a kérdés, hogy honnan van! És az sem volt kérdés, hogy hol vásároltam!"
De igen, mert mint említettem, Morzsi szóba hozta az eredetiségét, amit te azzal válaszoltál meg, hogy elárultad, hogy honnan vetted.
Még egyszer:
Azért merült fel, hogy lehet nem eredeti (ami ugye egy kalap sz*r), mert nem tudta senki honnan van. Az csak a lepontozós válaszodból derült ki, de te nem érted, hogy mi a probléma.
Nem baj, mi értjük, használd egészséggel!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!