Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Ilyenkor mi a teendő?

Ilyenkor mi a teendő?

Figyelt kérdés

Sziasztok

Nemrég eladásra kínáltam egy forrasztó állomást. Fel is keresett egy Úr azzal a szándékkal hogy megvásárolja. Kérdezte mennyiért árulom, mondtam neki hogy mivel volt élettársam hagyta itt, nem értem hozza semennyire sem így mondjon árat Ő. Kért képet és videót bekapcsolt állapotában meg is kapta, ezután azt mondta hogy 40 ezer ft ot ad érte. Elfogadtam, majd egy 20 perc múlva felhív hogy hát mégsem ér annyit, inkább 15-20 ezret kínálna. Ok.. már leírta a címet is amikor újra hiv,hogy hát nem ér semmit a forrasztó, így inkább csak 10 ezer ft ert venné meg. Még ekkor is rámondtam hogy rendben. Bár gyanús volt.... Végül egy ismerősöm kikérdeztem aki évekig ilyennel dolgozott, közölte hogy a forrasztónak semmi baja. Így hát jeleztem a vevőnek hogy 30nal alább nem adom . Így is kérte!!!

Tegnap ír hogy kibontotta és nem működik, csaló vagyok és vissza akarja küldeni.

Most pedig rendőrséggel fenyegetőzik.

Küldik a videót is látta hogy működik, mégis mi a teendő ilyenkor?

2023. dec. 12. 10:09
 1/3 anonim ***** válasza:
Már a második próbálkozásbál hagynod kellett volna a francba
2023. dec. 12. 10:12
 2/3 anonim ***** válasza:
Semmit nem kell tenned.
2023. dec. 12. 18:20
 3/3 anonim ***** válasza:
Tanulj az esetből, és legközelebb elsőre rázd le az ilyeneket.
2023. dec. 12. 21:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!