Villanyborotvát szeretnék venni a férjemnek. Körkésesre gondoltam. Véleményt kérhetek?
Amikor akar, akkor borotválkozik. Ha borostás akar maradni, nem használja.
Ha le akarja vágni, akkor bekapcsolja.
Hogy neki milyen ütemben van rá szüksége, az nem attól függ hogy mit mondunk. Nekem is körkéses van, de én úgy használom, hogy a körkésessel a nagyját leszedem, aztán egy kis habbal lehúzom borotvával. Macerácnak hangzik, de a körkéses levágja a hosszú szőröket, és utána nem húz a 3 pengés, borotva. Meg ha nem vágom minden nap és megnő, a pengéssel hajlamos vagyok összekaszabolni magam. Ha előtte a körkésessel megrövidítem, onnan már problémamentes a dolog.
De ki hogy szereti.
Meg a körkéseset nem mindenkinek bírja a bőre.
Az a férfi aki ad magára, az minden nap megborotválkotik. Ha szakállas, borostás, akkor is a szőrös terület mellett végigtolja.
A szőr növekedése pedig egyéni dolog, nem azon múlik, hogy. milyen géppel lett leborotválva előző nap.
"Az a férfi aki ad magára, az minden nap megborotválkozik."
"A szőr növekedése pedig egyéni dolog"
Most akkor akinek 35 évesen is kölyökképe van és 2 hét kell, hogy látszódjon a 5 szál legénytoll az állán, akkor az most igénytelen?
"Most akkor akinek 35 évesen is kölyökképe van és 2 hét kell, hogy látszódjon a 5 szál legénytoll az állán, akkor az most igénytelen?"
Az menjen el hormonpótló kezelésre! :D
Ja és amúgy igen, igénytelen.
Kérdező nézd meg a Philips one blade-et!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!