Milyen a körkéses elektromos borotva?
Ami nekem van, az nekem jó. Ez egy Philips, nem akkus. Ez is 8 ezer volt. Vagy 10 évvel ezelőtt....
Milyen a "rendes"?
Az adott borotváról kell keresni véleményeket, mert minden fajtából lehet csinálni jót is rosszat is.
Nekem is Philips van. Kb 14 ezerért vettem. Ami pozitívum, hogy nem irritálja az arcbőrt, és nem eldobható, mint a rendes borotva kb havonta. Meg se vágom vele magam, nem szóródik szét a szőr, mert begyűjti és kitisztítom a belsejét havonta kb. A pengékrt is szoktam néha. Elvileg vízálló, én azért óvatos vagyok vele, víz alá nem tettem, csak a felső rész levehető, ahol a pengék is vannak, és azt kimosom.
Negatívum: nem szedi le tövig a szőrt. Ezzel kapcsolatban mások véleménye is érdekelne engem is. Nekem a töve ottmarad, tehát hiába borotválkozok alaposan, enyhe borosta megmarad, ha végigsimítom az arcom, érezni, hogy nem baba sima. A rendes borotva teljesen megszedte, igaz az a bőröm is simán sz.rrá húzta, és vérzett meg irritált, ha nem jól nyomtam.
Oké köszi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!