Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » TV távirányító gombja nem...

TV távirányító gombja nem működik. Mit tehetek itthon?

Figyelt kérdés

Az egyik gomb nem reagál lenyomásra. Próbáltam hogy ragasztok rá egy darab alufóliát de leesik rövid úton. Próbáltam grafitceruzával "bemaszatolni", nem segített semmit.

Van bármi más megoldás amit itthon megpróbálhatok?

2023. nov. 17. 17:45
 1/4 anonim ***** válasza:
pillanatragasztóba keverj grafitot és azt tedd rá.
2023. nov. 17. 19:31
 2/4 anonim ***** válasza:
Jól megsuvickolod alkohollal az érintkezőt, a gumit pedig szappannal.
2023. nov. 17. 20:41
 3/4 anonim ***** válasza:

Én a cigisdoboz belsejéből az összekasírozott papír és fólia csomagolás darabkáját ragasztottam. A papír oldal jól ragasztható, a fóliás oldal pedig jól érintkezik.

[link]

Puha ragasztót kell hozzá használni. A pillanatragasztó nem jó, mert kemény, és emiatt hamar lekopik az alufólia réteg.

2023. nov. 18. 00:03
 4/4 Szervizmérnök úr ***** válasza:

Szétszeded a TV-t, egyes típusokban található öntapadó, ragasztós fémszövet, árnyékolási célból.

Az nem mind szükséges, fel lehet szedni belőle és a ragasztója még mindig fog annyira, hogy egy darabot feltehetsz a gumira és megáll.

Megjegyzem, a vezetőképességét elvesztett gumit hiába tisztítja valaki. Néha segít a tisztítás, de ha lekopott a felület, akkor nem lesz jó.

2023. nov. 18. 00:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!