Szeretnék egy megbízható, pontos navigációt, de semmi extra funkcióra nincs szükségem. Mit válasszak?
Olcsó és jó.... kedvenc válaszom, bár az egyik nem zárja ki a másikat (teljesen ez sem igaz). Az olcsó azért olcsó, mert a technológia adott volt, a szoftvert majd megszerzi a delikvens (pl Mio nem mindig adott szoftvert regen sem) és a kettőt csak össze kell rakni... semmi próba, semmi tesztelés, semmi fejlesztés, semmi innováció és semmi reklám... pedig ezek a drágák. Aztán mikor a gép előtt ül az ember (körül kell nézni az elektronikus eszközök táján ugye: Ezt meg azt hogy kell...) néhány órácskát, esetleg egyszer, máskor havonta, később hetente, akkor már lehet hogy megérte volna a drágább. Szóval!!!! Ait mondani akarok:
Egy jó kis palm jellegű Mio gép kerül szoft nélkül 65 rugóba. Szoftverrel 85. Én azt mondom, hogy ha nem akarsz kompromisszumot, akkor itt egy ajánlat: Bár ez 99, de ez nem fog cserben hagyni 5-6 év múlva sem. Garmin Nüvi 550 olvasd el, szerintem igazam lesz, és ha tudsz ennyit áldozni, megveszed kérdés nélkül :)
Itt egy bemutató link:
Itt látsz róla értékelést (jó és a Navi magazin szerint kiváló 2008.10 hó) és árakat is, de ezeknek azért jó utána nézni, hogy pl (pixmania) van e rajta teljes Magyarország...
Én nagyon remélem, hogy segítettem. :)
Bármit vehetsz, csak MIO-t ne vegyél. A készülék viszonylag jó, (nekem egy 520-asom van), de a forgalmazó cég egy hazugsággyár és éppen most van ellenük bejelentés a gazdasági versenyhivatalhoz és a fogyasztóvédőkhöz!
Azt ígérték, hogy havi rendszerességgel lesznek a szoftver frissítések a honlapjukon, de 2007. 10. hó óta semmi nem történt. Javasolom, hogy mindenki olvasson bele a honlapjuk fórumába, az autós navigáció topicba.
Őszintén nem gondoltam volna, hogy találok olyat, amit még én is megvennék... Na ezt nézd meg, és egy hangot se halljak! :) 37.900 Forint!!!!!!!!!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!