Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Digitális tábla gyerekeknek...

Digitális tábla gyerekeknek otthonra?

Figyelt kérdés

Van értelme otthonra is beszerezni egy digitális táblát? Hasznát veszik a gyerekek otthoni tanulásnál is vagy elég a suliban?

Gondoltam karácsonyra az X-edik Barbi/kisautó vagy haszontalan kacat helyett inkább egy ilyet vennék a gyerekeknek, de nem tudom, a mai gyerekek ezt mennyire használják ki otthon.

10-8-5 evesek

2023. nov. 13. 08:13
 1/5 A kérdező kommentje:
illetve olyan tablat keresek, amihez nincs szukseg projektorra, tehat onmaga is meg tud jeleniteni tartalmat mondjuk a webrol
2023. nov. 13. 08:19
 2/5 anonim ***** válasza:
64%
Nem tudják kihasználni a tanuláshoz. De egy sima táblát vehetsz nekik, amire filccel lehet írni/rajzolni, azzal elszórakozhatnak, hasznos is lehet, és amíg szórakoznak vele, addig a digitális világról is lejönnek egy kicsit. (Nem vagyok a technika ellen, de ha van 12 éves gyerek a családban, akkor természetes, hogy az 5 éves is kap rendesen a digitalizációból. Neki tényleg jobb, ha mondjuk régimódi iskolásat játszanak, és a nagyobbaknak sem árt ugye.)
2023. nov. 13. 09:01
 3/5 anonim ***** válasza:

Hát nem tudom, a tanulásban mennyi hasznát vennék otthon, mikor azokhoz a feladatokhoz egy tablet is bőven elég. A suliban azért van digitális tábla, mert harmincan nézik egyszerre.

Amúgy elég nagyok, kell hozzá egy nagy szabad falfelület, és őszintén mondom, bármennyire is jó a szándékod, én szülőként térden lőném magam, ha beállítasz ezzel a monstrummal, hogy na tegyünk szabaddá egy falat és fúrjuk fel.

2023. nov. 13. 09:48
 4/5 anonim ***** válasza:
Felesleges ez otthonra. Nem is tudná úgy kihasználni sem. Ha szeret rajzolgatni meg érdekli a digitális rajzolás akkor inkább egy erre való rajztáblát javaslok, az kb akkora mint egy tablet, nem olcsó, de szerintem jobban járnál mint egy komplett táblával szerintem.
2023. nov. 13. 10:20
 5/5 A kérdező kommentje:

Eleg sokat szoktunk egyutt tanulni, gondoltam a magyarazashoz tok jo lenne nekik.

Persze a sima tabla is megteszi + egy A/4 is :)

2023. nov. 13. 11:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!