Digitális tábla gyerekeknek otthonra?
Van értelme otthonra is beszerezni egy digitális táblát? Hasznát veszik a gyerekek otthoni tanulásnál is vagy elég a suliban?
Gondoltam karácsonyra az X-edik Barbi/kisautó vagy haszontalan kacat helyett inkább egy ilyet vennék a gyerekeknek, de nem tudom, a mai gyerekek ezt mennyire használják ki otthon.
10-8-5 evesek
Hát nem tudom, a tanulásban mennyi hasznát vennék otthon, mikor azokhoz a feladatokhoz egy tablet is bőven elég. A suliban azért van digitális tábla, mert harmincan nézik egyszerre.
Amúgy elég nagyok, kell hozzá egy nagy szabad falfelület, és őszintén mondom, bármennyire is jó a szándékod, én szülőként térden lőném magam, ha beállítasz ezzel a monstrummal, hogy na tegyünk szabaddá egy falat és fúrjuk fel.
Eleg sokat szoktunk egyutt tanulni, gondoltam a magyarazashoz tok jo lenne nekik.
Persze a sima tabla is megteszi + egy A/4 is :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!