Milyen hajvago gepet vegyek?
2: lehet hogy a neve fordász, nem a szakmája.
Kérdező vegyél neki ajándékkártyát amit arra a gépre vált be ami tetszik neki, így kiiktatod a veszekedés/sértődés/puffogás/visszaköltözömanyához faktort.
2) Ha van mire alapoznod ezt a kommenetet akkor hallgatlak, amúgy meg több millió profi fordász dologik Wahl géppel, akkor nemhiszem hogy majd pont a te kommented lesz releváns hogy annyira szenvedés lenne ilyen géppel dolgozni.
3)
Szakmája is fodrász. Sértődés puffogás biztos nem lenne akkor sem ha egy tesco-s hajvágógépet vennék neki. Ajándékkártya nagyon gagyi dolog, ezért inkább itt szerettem volna segítséget kérni HOZZÁ ÉRTŐ kommentelőktől. Szóval kérem akinek van tapasztalata és szívesen segítene írja meg a véleményét ezekről a gépekről.
Nekem wahl van
A legolcsóbb is 10x különb mint a legdrágább Braun vagy philips
"2) Ha van mire alapoznod ezt a kommenetet akkor hallgatlak+
Van, mesélem is: "Ami gepe most van azzal szenvedes egy jo atmenetet megcsinalni"
"amúgy meg több millió profi fordász dologik Wahl géppel"
De az övék gondolom nem olyan szar, mint sz ismerősödé.
"nemhiszem hogy majd pont a te kommented lesz releváns hogy annyira szenvedés lenne ilyen géppel dolgozni."
Nemiskellhinned, ezt csak a Te kérdésedben található információ ihlette, de annyira nem lényeges.
7)
Most nem Wahl van neki szóval puszillak.
Valószínűleg nem sok relevanciád van a témában mert tényeket vagy bármi értelmeset nem sikerült még írnod a kötekedésen kívül.
"puszillak"
Nekem van erre egy standard válaszom, de nem írhatom le, mert már így is REF-es vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!