Memóriakártyára töltöttek le nekem filmet viszont nem találom rajta. Hol kellene keresni? Nem csináltam ilyet még soha ezért nem is tudom. Galériában kerestem de ott nincs. Samsung a70 telefonba tettem a kártyát.
Nyisd meg a Galériát.
Érintsd meg a menüt (három vízszintes vonal).
Érintsd meg a "Memóriakártya" lehetőséget.
Ha a film még mindig nem található, akkor ellenőrizd, hogy a memóriakártya megfelelően van-e behelyezve a telefonba. Ha a memóriakártya nincs megfelelően behelyezve, akkor a telefon nem tudja elérni a rajta lévő fájlokat.
Ha a memóriakártya megfelelően van behelyezve, akkor ellenőrizd, hogy a film formátuma támogatott-e a telefon által. A Samsung A70 telefon a következő fájlformátumokat támogatja:
AVI
MP4
MKV
FLV
MOV
WMV
Ha a film formátuma nem támogatott, akkor konvertálhatod egy támogatott formátumba. Ehhez használhatsz egy online vagy offline konvertáló szoftvert.
Ha a film formátuma támogatott, akkor ellenőrizd, hogy a memóriakártya nem sérült-e meg. Ha a memóriakártya sérült, akkor a rajta lévő fájlok elveszhetnek.
Ha a fenti lépések elvégzése után sem találod meg a filmet, akkor fordulj a telefon gyártójához vagy a memóriakártya forgalmazójához segítségért.
Íme néhány további tipp a memóriakártyán lévő filmek megtalálásához:
Ha a film neve nem ismert, akkor használhatsz egy fájlkezelő alkalmazást a fájl megtalálásához.
Ha a film nemrég lett letöltve, akkor ellenőrizd a telefon letöltési mappáját.
Ha a film egy alkalmazásból lett letöltve, akkor ellenőrizd az alkalmazás beállításait. Az alkalmazás beállításaiban általában megtalálható a letöltött tartalmak elérési útja.
Inkább tedd fel a Total Commandert és lesz egy normális kétablakos fájlkezelőd és nem kell a gyári ócska alkalmazásokkal szenvedned.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!