Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Memóriakártyára töltöttek le...

Memóriakártyára töltöttek le nekem filmet viszont nem találom rajta. Hol kellene keresni? Nem csináltam ilyet még soha ezért nem is tudom. Galériában kerestem de ott nincs. Samsung a70 telefonba tettem a kártyát.

Figyelt kérdés
2023. nov. 9. 19:55
 1/2 anonim ***** válasza:
55%

Nyisd meg a Galériát.

Érintsd meg a menüt (három vízszintes vonal).

Érintsd meg a "Memóriakártya" lehetőséget.

Ha a film még mindig nem található, akkor ellenőrizd, hogy a memóriakártya megfelelően van-e behelyezve a telefonba. Ha a memóriakártya nincs megfelelően behelyezve, akkor a telefon nem tudja elérni a rajta lévő fájlokat.

Ha a memóriakártya megfelelően van behelyezve, akkor ellenőrizd, hogy a film formátuma támogatott-e a telefon által. A Samsung A70 telefon a következő fájlformátumokat támogatja:

AVI

MP4

MKV

FLV

MOV

WMV

Ha a film formátuma nem támogatott, akkor konvertálhatod egy támogatott formátumba. Ehhez használhatsz egy online vagy offline konvertáló szoftvert.

Ha a film formátuma támogatott, akkor ellenőrizd, hogy a memóriakártya nem sérült-e meg. Ha a memóriakártya sérült, akkor a rajta lévő fájlok elveszhetnek.

Ha a fenti lépések elvégzése után sem találod meg a filmet, akkor fordulj a telefon gyártójához vagy a memóriakártya forgalmazójához segítségért.

Íme néhány további tipp a memóriakártyán lévő filmek megtalálásához:

Ha a film neve nem ismert, akkor használhatsz egy fájlkezelő alkalmazást a fájl megtalálásához.

Ha a film nemrég lett letöltve, akkor ellenőrizd a telefon letöltési mappáját.

Ha a film egy alkalmazásból lett letöltve, akkor ellenőrizd az alkalmazás beállításait. Az alkalmazás beállításaiban általában megtalálható a letöltött tartalmak elérési útja.

2023. nov. 9. 20:15
 2/2 anonim ***** válasza:
100%

Inkább tedd fel a Total Commandert és lesz egy normális kétablakos fájlkezelőd és nem kell a gyári ócska alkalmazásokkal szenvedned.

[link]

2023. nov. 9. 20:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!