Milyen wifi jel erősítőt ajánlotok?
Annyira sok féle van különféle árakon stb.. nem tudom melyiket válasszam..
Eddig probléma nem volt a wifivel simán fogja a laptopom és a telefonom is a 2 szobával arrébb lévő routerből a wifit de vettem egy pct.. van beledugva egy kis pöcök annak kéne fognia a wifit de nem érzékeli.. kipróbáltam h pl mobilnetet osztok meg azt fogja szóval gondoltam veszek valamiféle jelerősítőt..
Nem tudom melyik kéne.. van ez a repeater, mesh wifi és powerline.. valaki esetleg eltudja mondani melyik a legjobb? Olyat is láttam hogy repeateren van ethernet nekem az is jó lenne ha azt rádugnám a gépre és akkor úgy neteznék, de kíváncsi vagyok, hogy aki ért is hozzá az mit ajánl. Köszi előre is!!
Talán wifi stick helyett vegyél egy rendes wifi hálókártyát ha már asztali gép. Ahhoz külső wifi antenna (nem usb, hanem valami ilyen: [link] azt teszed fel az ajtó mellé.
Powerline csak akkor ha a konnektorok egy biztosítékon vannak, különben nem működik.
De egyébként legolcsóbb és biztosabb megoldás ha felteszel egy hosszú utp kábelt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!