Mennyiért lehetne eladni ilyen CD-DVD meghajtókat?
Figyelt kérdés
Van egy tengernyi itthon, működőképesek. Van SATA és régebbi PATA csatlakozós is. CD-t tudnak írni-olvasni, viszont DVD-t csak olvasni tudnak, ez gondolom csökkenti az értékét. Mennyiért lehetne darabját eladni mondjuk hardveraprón, ha esetleg eladnék belőlük párat? Úgy értem, mennyi a maximum ár, amiért tényleg meg is vennék?2023. okt. 30. 20:13
2/8 grafno válasza:
Szerintem ingyen sem vinne senki.
4/8 gentoojedi válasza:
Abban az esetben ér valamit, ha valami nagyon spéci márka. Pl plextor (abból is plexwrite premium 1 és 2, ezek voltak a cd írók ászai, főleg a kettes) vagy yamaha. De akkor is szerencse kell kifogni, aki pont ilyen működő példányra vadászik. Lehet évekig kell hirdetned. Ha jó állapotban van egy ilyen csúcskategóriás íróért is csak 15-20 ezret kérhetsz.
DVD íróból meg a pata (ide interfaces) is inkább speciális esetben játszhat. Pl ha valakinek merevlemezes asztali dvd recordere van, voltak olyan philips meg lg recorderek, amiben pcbe való ide interfaces dvd írókat tettek.
6/8 anonim válasza:
Érdeklődj valamelyik használt PC kereskedőnél, hogy felvásárolná-e őket, de én is kétlem.
7/8 anonim válasza:
Régebben a satások még 1000ft darabáron voltak fent, de mostmár azt se mondom biztosra hogy 500at megadnának érte. Ha csak foglalja a helyet és meg akarsz tőlük szabadulni, tedd fel ingyen vihetőként, egyéb esetben próbálkozz 300-1000ft/db áron és lehet elfogynak szép lassan. De ehhez türelem kell, és sok idő.
8/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
Sajna nem spéci márka, kb mind HP brand gépekből származnak, maguk a meghajtók is HP-k, illetve van talán HL-DT-ST is köztük, meg aminek nevesincs.
2023. nov. 8. 15:47
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!