Milyen okos termosztátot ajánlanátok budget kategóriában?
Figyelt kérdés
Sziasztok
Rádiófrekvenciás termosztátot keresek egy kondenzációs kazánhoz, amin be tudom állítani, hogy minden órában hány fokot tartson. Tudnátok ajánlani egyet?
A moeshouse bht-3000 néztem, jó áron van, de úgy tűnik ezt direktbe kell kötni, nem lehet rádiófrekvenciásan.
Eddig egy computherm készülékem van, amin manuálisan tudom a nappali és éjszakai hőmérsékletet beállítani. Néztem a computherm okos megoldásait, de a 40k-t kicsit sokallom.
2023. okt. 30. 13:48
1/1 anonim válasza:
Nekem is computhermem van, programozható.
Egy darabig "szórakoztam" a programozással, de rájöttem, hogy 21,5 fokra állítva tökéletesen megfelel.
A programozásnál a lehüléssel/felfűtéssel több gáz ment el. -Írtam az óraállásokat.
Most csak akkor állitom alacsony hőfokra, ha hosszabb távra elmegyünk itthonról.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!