áruházi csipogó leszedése hogyan?
Figyelt kérdés
az történt, hogy a hétvégén voltunk vásárolni biatorbágyon és az egyik kabátomról nem szedték le a csipogót.
nagyon messze lakunk attól a boltból, a mammutban voltam pár boltban, de azt mondták, hogy nekik másik rendszerük van.
nem lehet ezt valahogy leszedni otthon?
nem loptam, tényleg nem erről van szó, hanem iszonyatosan idegesít, hogy az ő hibájukból vissza kéne utaznom a halál végére.
2010. okt. 18. 21:51
1/9 anonim válasza:
huha.nincsen véletlen egy erővágótok otthon?félbe kellene vágni
2/9 A kérdező kommentje:
félek, hogy megsérülne a ruha
2010. okt. 18. 22:51
3/9 anonim válasza:
És nem csipogott ott ahol vetted?
4/9 anonim válasza:
Ahol vetted, valószínűleg kaptál számlát is, azon van elérhetőség is, ott talán konkrétabbat is tudnak javasolni!
5/9 vaszily katalin válasza:
HA RAGASZTOT AKOR KÖNYEN LE JÖN. HA VISZONT CSATOS AZ ELADONAK KEL LEVENI.SZOVAL ELVETED A BOLDBOL. HÁLISTENEK EZT SZIGORITOTÁK.20ÉVEL EZÉLÖT KELET VOLNA. REKLOMÁLJ A PÉNTÁRNÁL AHOL VETED.BOCSI.PÁ.
6/9 vaszily katalin válasza:
JAJDESAJNÁLOM.SZOVAL MEGSZIVATAK.AZVALAHOGY MEGKÉNE BOSZULNI.EGY FINOM,. ENYHE KAP MÁR ESZRE DOLOGAL A BOLTOT.LEGÖZELEB ARA JÁRSZ.PANASZKÖNYV.DÁTUM HOGY MIKOR TÖRTÉNT S KÜLÖN A DÁTUMOT MIKOR IRTAD.VAGY ERE ODAKEL FIGYELNI A PÉNTÁRNÁL.SAJNOS ILYEN DOLGOKÉR KULÖN SZOLNIKER MET MAGUKTOL NEM KÉPESEK.NEM ÉRDEKLIK.HÁLISTENEK ÉN NEM ILYEN ELADO VAGYOK.DE MOST NEM DOLGOZOM.SZIESEN SEGITETEM.
8/9 anonim válasza:
sikerült? nekünk a babaruháról nem vették le:( most vettem észre, de mi is messze vagyunk
9/9 anonim válasza:
Mekkora rosszindulatù emberek vannak! Bàrmilyen hihetetlen nekem is hagytàk màr gyerekruhàba többször a csipogòt ês bârmilyen hihetetlen nem sìpolt be! Ès igen bosszantò egy kisbabàval visszacaflatni otthonròl, mert az eladò bamba! Ha van rà lehetőséged menj vissza, mert sztem se lehet kiszedni màshogy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!