Van nekem egy rog strix rx 480 8gb videokártya és valamiért nagyon melegszik meg terhelés allat pubg stb ad ki ilyen cicergő hangot mi lehet a gond?
Figyelt kérdés
Nagyon szar hogy ezt csinálja de ha YouTube Google dc stb alatt nem csinálj lehet nagyon túl van terhelve? Pedig a program szerint 70 fokig megy fel max. KB ilyen átlagban 50-66 fokon meg áll mi lehet a probléma?2023. okt. 20. 00:57
2/5 anonim válasza:
Na coil whine-os, ez nem hiba, hanem jelenség, (sajnos bármilyen kártyával előfordulhat) A hőmérséklet normális.
3/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm! Tehát dobhatom el? Vagy mi legyen mi lehet a megoldás? Pl volt egyszer úgy hogy el indítottam a steamon egy játékot be se töltött el kezdet ciceregni és a bal oldali részén kB olyan 2 cm rész több színben világított meg vibralt de csak 1x fordult elő azóta nem.
2023. okt. 20. 18:52
4/5 anonim válasza:
A Coil whine miatt nem kell eldobni. Az a tekercs zúgása, új kártyáknál sem garanciális probléma. Egy nyervogó RTX4090-et sem garanciáznak le erre, ez ilyen. Némelyik produkálja sajnos, ez kellemetlen, lehet játszani, hogy lejjebb veszed picit a terhelést és elkussol.
Ha ilyen képi hiba nem fordul elő többet nem kell jelentőséget tulajdonítani neki. Lehet bármi miatt, programhiba valami összeakadt, driverrel volt valami.
A 70fok az meg nem olyan sok, az még nem túl melegedés. Nekem 4 évig volt RX580-am 70-80 fok között.
5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm! meg nyugodtam akkor.
2023. okt. 20. 23:12
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!