Létezik hordozható powerbankról vagy nagyobb akkumulátorról (pl: autó) üzemeltethető hősugárzó?
A történet annyi, hogy van egy helység ahol nincs megoldva a hálózat, NEM 30+ fokot szeretnék. Ha pár fokkal melegebbet tud csinálni az már bőven elég. Gáz szintén nem játszik mert beltér és sok a gyúlékony rész. Üzemidő az 1-2 max 3 óra. Tudom google a barátom nem nagyon találtam ilyen cuccot amire azt mondanám, hogy ezzel nem leszek átverve. Illetve tudom van ilyen hatalmas powerbankok 230v os csatlakozóval de most lehet smucignak hívni, de nem használnám ki arra arra a pár órára nem vennék egyet csilláridért.
Van 1001 Kína szar, ma már minden mobil és tudom, hogy egy fűtés nagyobb áramot igényel de biztos van olyan mütyür ami pont erre lett kitalálva.
Hát pedig az a 230V-os hatalmas powerbank kell neked.
A villamos fűtések 1000-2000Wattosak.
Vagyis egy ilyenről:
Alig több mint 1 órán át lehet üzemeltetni.
Egyébként mekkora a helyiség, mekkora a belmagasság?
Inkább egy robbanómotoros aggregátort vennék.
Nincs ilyen. A fűtéshez sok energia kell. A nagy energiatartalmú akkuk pedig drágák és nehezek.
Gázos sátorfűtést + egy szénmonoxid érzékelőt javaslok.
12V, 150 vagy 200 W teljesítményű hőlégfúvók, ami ugyebár nem sok, csak a példa kedvéért.
Számolhatsz mondjuk névlegesen 13 vagy 17 A áramfelvétellel.
Ehhez kalkuláld hozzá, mekkora Ah-kapacitású akkud van.
Vegyél ilyen gázolajos hősugárzót, ez elmegy egy 12 voltos akkuról is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!