Samsung S pen hegy cseréje?
Figyelt kérdés
Samsung Galaxy Tab S6 Lite tabletemhez kapott S Pen hegye elkopott, cserehegyet pedig csak 'nevenincs' oldalakon látok. Írtam MediaMarkt-nak, ők nem forgalmaznak hozzá hegyet, a neten mégis találok videókat is, hogy kell cserélni, stb. A MediaMarkt pedig csak linket küldött, ahol új tollat tudok vásárolni 20ezer forintért, amennyit nem szívesen adnék ki 4-5 havonta. Valakinek volt már ilyennel tapasztalata, esetleg vásárolt valahonnan csere- hegyet?2023. okt. 13. 21:30
1/5 anonim válasza:
Nekem Note 9-em van, a dobozban kaptam plusz helyeket meg egy fém csipeszt hogy cserélni tudjam.
Érdemes lenne neked is átnézni jobban a dobozt, ha nincs akkor viszont kénytelen vagy onnan rendelni
2/5 anonim válasza:
3/5 anonim válasza:
Eredeti s-pen hegyet nem lehet kapni csak egész tollat.
5/5 anonim válasza:
" A MediaMarkt pedig csak linket küldött, ahol új tollat tudok vásárolni 20ezer forintért,"
És ebben mi az ami érthetetlen számodra?
Ha nincs hozzá eredeti hegy, a Mediamarkt a hibás érte?
"Valakinek volt már ilyennel tapasztalata, esetleg vásárolt valahonnan csere- hegyet?"
Mindenki, aki nem akar új tollat venni, az hegyet vesz hozzá.
Üdv a klubban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!