Vettem egy elektronikusan állítható magasságú asztalt. Eddig működött, de mostmár csak lefele megy, felfele gomb nem működik. Hogy tudnám rábírni, hogy működjön?
Figyelt kérdés
Ma vettem, használtan, ArenaRacer 1200x. Eddig gond nélkül működött, majd egyszer elindítottam felfele, majd lefele, majd megint kicsit feljebb akartam, de már nem reagált a felfele gombra. Már minden vezetéket kihúztam, visszadugtam és semmi 😞 Le elvileg menne, de ahogy próbálgattam már lement teljesen.
Leírásban gyakori hibák között szerepel, hogy nem reagál, azt írja, hogy ellenőrizzem a kábeleket, az ugye megvolt. Más hibáknál ír olyat, hogy újraindítás. Ez alatt mit ért? Hogy lehet ezeket újraindítani?
Más tipp esetleg, mivel tudok próbálkozni?
2023. okt. 10. 19:26
1/4 Szirty válasza:
"Hogy lehet ezeket újraindítani?"
Áramtalanítással.
2/4 A kérdező kommentje:
Arra gondoltam, de mondom hátha van valami reset gomb. Az is megvolt 100x, több konnektorral is próbálkoztam :/
2023. okt. 10. 19:49
3/4 A kérdező kommentje:
Youtube-on meglett a megoldás. Több ennél az újraindítás.
2023. okt. 10. 19:53
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!