Kodak c142 vagy Fuji ax200?
Figyelt kérdés
Szeretnék venni egy fényképezőt és ezt a kettőt néztem ki. Kodak azért tetszik mert olcsó, de ahoz képest sokat tud, a fuji pedig azért mert, még többet tud, igaz, hogy nekem sajnos egy picit drága, de egyszerűen beleszerettem. Nem tudom miért. Szerintetek pl. karácsonykor fognak egy kicsit levinni a fuji árából? Ha igen mennyire? Vagy elégedjek meg a Kodakkal? Tudnátok mondani olyan fényképezőket, amik szerintetek jó minőségűek, ezekhez hasonló tudásúak, és árban nem haladják meg a 20ezret? Köszönöm előre is. :)2010. okt. 18. 15:54
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!