Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Mennyiért tudnám eladni? :...

Mennyiért tudnám eladni? : p4-es gép, billentyű, nyomtató? (lent több infó)

Figyelt kérdés

vaterán, és teszveszen hirdetem, 4-5 megfigyelő mellett nem vették még meg, és ezt írtam:

érdekelne ez mennyit érne meg, hogy nem igazán tudok róla semmit. persze így, hogy nem tudom az adatait, elég gáz, de mennyit érne meg kb?

Sz.gép: alaplap integrált hangkártya, videokártya. Nem sok mindent tudok a gépről, régóta nem használtam, tartogattam... Azt tudom, hogy 256-os vidikártyával a most wanted, halflife és hasonlók szuperul mentek rajta.. gondolom 512-essel már ennél jobbak is mennek-persze ha a gép bírja-.

Nincs hozzá merevlemez, és az egyik dvd olvasót kivettem belőle.

Nyomtató: lexmark z845-ös. egy patron csere szerintem ráfér, más hibája nincs-bár rég kapcsoltam be, nincs rá szükségem, csak tartogattam...

Billentyűzet: semmi baja, nem használom, vettem újat. Hibája, hogy belevéstem egy kicsit az aljába, de működő képes-én nagyon szerettem-.

más helyen is hirdetem, így bármikor levehetem az oldalról!

Vannak már rá érdeklődők többen, tehát, ha érdekel írj bátran!

Ellenben nem tudok semmi konkrétumot a gépről csak annyit, hogy ez nem egy hulladék, nem valami régi gép. 2007-2008 környékén vásároltam újonnan, nem valami kapott gép.. sims2, halflife2, most wanted, stb-k mentek rajta(mint már írtam) kifogástalanul, ehhez viszont valóban kell videó-kártya.

merevlemez (ami már szerintem röhejes összegért kapható) kell bele, illetve, videó-kártya.

2010. okt. 18. 14:56
 1/4 anonim ***** válasza:

Max 10k, hiába 2-3 éves a gép, de egy hulladék (hiába írtad, hogy nem az).

Mert valaki vagy játékra/dolgozni veszi a gépet, ehhez kéne a jó proci, vga, stb, és akkor már egybe vesz egy gépet, vagy csak hülyeségekre veszi a gépet, akkor viszont nem akar érte sokat kiadni, főleg ha használ.t

2010. okt. 18. 17:15
 2/4 A kérdező kommentje:
Igazad van. Viszont munkára teljesen jó. Én használtam, és nem akad be, ráadásul használtan tud venni vga-t, újonnan meg röhejes összegért vinyót. összetudja hozni az egészet(a géppel együtt) 30-40-ért. és máris fasza gépe van. mert különben minden más jó, és 40-ért mikor tudsz összerakni újonnan egy normális gépet? én 80-ért tudtam összedobni (sajnos kellett gépház, meg táp is), és hasonló tudásu mint ami eladó. Na jó ez jobb, de 80 ezer volt.. és akkor még a monitor.. 25-30-ért újonnan tud venni magának normálisat. én 12-ért árulom a portékát... ha ennyit nem ér meg, akkor semennyit.
2010. okt. 18. 17:54
 3/4 anonim ***** válasza:
Nekem teljesen mindegy, tőlem 100-ért is árulhatod, mert én nekem még ingyen sem kéne, de szerintem nem fogsz érte sokat kapni, de azért próbálkozni lehet, hátha.
2010. okt. 20. 19:27
 4/4 A kérdező kommentje:
10-ért elvitték!
2010. okt. 21. 09:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!