Mennyiért tudnám eladni? : p4-es gép, billentyű, nyomtató? (lent több infó)
vaterán, és teszveszen hirdetem, 4-5 megfigyelő mellett nem vették még meg, és ezt írtam:
érdekelne ez mennyit érne meg, hogy nem igazán tudok róla semmit. persze így, hogy nem tudom az adatait, elég gáz, de mennyit érne meg kb?
Sz.gép: alaplap integrált hangkártya, videokártya. Nem sok mindent tudok a gépről, régóta nem használtam, tartogattam... Azt tudom, hogy 256-os vidikártyával a most wanted, halflife és hasonlók szuperul mentek rajta.. gondolom 512-essel már ennél jobbak is mennek-persze ha a gép bírja-.
Nincs hozzá merevlemez, és az egyik dvd olvasót kivettem belőle.
Nyomtató: lexmark z845-ös. egy patron csere szerintem ráfér, más hibája nincs-bár rég kapcsoltam be, nincs rá szükségem, csak tartogattam...
Billentyűzet: semmi baja, nem használom, vettem újat. Hibája, hogy belevéstem egy kicsit az aljába, de működő képes-én nagyon szerettem-.
más helyen is hirdetem, így bármikor levehetem az oldalról!
Vannak már rá érdeklődők többen, tehát, ha érdekel írj bátran!
Ellenben nem tudok semmi konkrétumot a gépről csak annyit, hogy ez nem egy hulladék, nem valami régi gép. 2007-2008 környékén vásároltam újonnan, nem valami kapott gép.. sims2, halflife2, most wanted, stb-k mentek rajta(mint már írtam) kifogástalanul, ehhez viszont valóban kell videó-kártya.
merevlemez (ami már szerintem röhejes összegért kapható) kell bele, illetve, videó-kártya.
Max 10k, hiába 2-3 éves a gép, de egy hulladék (hiába írtad, hogy nem az).
Mert valaki vagy játékra/dolgozni veszi a gépet, ehhez kéne a jó proci, vga, stb, és akkor már egybe vesz egy gépet, vagy csak hülyeségekre veszi a gépet, akkor viszont nem akar érte sokat kiadni, főleg ha használ.t
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!