Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Mennyibe kerül sacc/kb egy...

Mennyibe kerül sacc/kb egy licenc arra hogy Pdf fájlt szerkeszteni tudjak?

Figyelt kérdés

2023. okt. 6. 14:33
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Szoftverek vannak ingyenesek is erre a célra.
2023. okt. 6. 15:07
 2/10 anonim válasza:
84%

Letöltögetés nélkül megcsinálod Wordben és elmented .pdf-ként.

Meghagysz belőle egy másolatot .doc fájlként, ha bele kell nyúlnod, ott egyszerűen szerkeszted.

Mentés másként és .docból .pdf-be mented.

De valóban sok ingyenes pdf szerkesztő is van.

2023. okt. 6. 16:03
 3/10 anonim ***** válasza:
Dochub.com
2023. okt. 6. 16:24
 4/10 anonim ***** válasza:

Amikor nekem szükségem volt pdf méretcsökkentésre, akkor az ingyenes szoftverek csődöt mondtak, az olcsó szoftver meg valamit csinált. Kerülőkkel csak oda jutottam, hogy vettem egy ABBYY szoftvert, ami nagyon jó, de közben negyed évet szívtam.

Hát ez egy példa volt az ingyé szoftverek némelyikére, mert találkoztam már jó ingyen szoftverrel is. Bár az ingyen szoftverek készítői között normálissal meg nem találkoztam, arrogánsan arra tudnak hivatkozni, hogy nem kellett fizetni, hát ne kérjek semmit. :D

2023. okt. 6. 16:47
 5/10 anonim ***** válasza:
REngeteg netes pdf - xxx (az xxx az eredeti fájl kiterjesztése) konvertáló van tök ingyen. Keress rá.
2023. okt. 6. 17:39
 6/10 anonim ***** válasza:
0%
...aztán írd ide, melyiknél nem csak az első oldalt alakította át, vagy írt keresztbe egy szöveget rá stb
2023. okt. 6. 17:52
 7/10 anonim ***** válasza:
60%
kedves 6-os, valamit benyaltál, ha csak az első oldalig jutottál. :)
2023. okt. 6. 17:54
 8/10 Alex Fly ***** válasza:
82%
Sacc/kb teljesen szabad és ingyenes egy LibreOffice licenc, amivel beimportálhatod a pdf-edet és utána azt csinálsz vele, amit akarsz...
2023. okt. 6. 18:05
 9/10 anonim ***** válasza:
Szerintem is a libre a legjobb, de ha kijelölöd és beteszed egy winword-be vágólappal az egészet, általában az is bejön. Ott átszerkeszted és ahogy előttem írták, PDF-be visszanyomtatod. A bajt inkább az okozza, hogy PDF és PDF között is van különbség. Egyikben a szöveg normál módon karakteresen van eltárolva, másikban bittérképesen, mint egy fotó. Utóbbi esetén képszerkesztési művelettel szerkesztheted azt, vagy egy OCR programmal felismerteted a szöveget, mintha beszkenelted volna és utána rekognitáznád... Utána a kapott általában nem hibátlan szöveget ki kell javítani és újratördelni. Erre sajnos az MI előtti időkben nem tudtak jobbat kitalálni. Azóta az MI szinte hibátlanul, egy pillanat alatt megcsinálja, persze ebben nehezebb ingyeneset találni...
2023. okt. 15. 11:23
 10/10 anonim ***** válasza:
#7 nem bírom az értelmetleneket. Itt van például a verypdf, meg a nitropdf, amik fizetősek.
2023. okt. 15. 14:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!