Milyen hősugárzót ajánlanátok? Panelba lenne rá szükség míg be nem kapcsolják a fűtést☺️ Jelenleg a Siguro HS-H100W Warmitót találtam ami a legjobb értékelést kapta. Esetleg van valami vélemény róla? Tapasztalat?
Ilyen konstrukciót kaphatsz olcsóbban, szerényebb design formájában.
Zajszintjét nem tudod.
Szerintem valamivel praktikusabb, amelyik kisebbfajta radiátor formájú, van benne ventilátor, de azt kikapcsolva, a természetes légáramlással is használható, néma üzemmódban.
Felfűtést mondjuk lehet gyorsítani a ventilátorral, de később némítható is, ha úgy tetszik.
Olajradiátor persze, pár napja is volt téma, de évek során többen is panaszkodtak.
Számomra egyik emlékezetes, amikor valakinek eldurrant és a hálószobát betakarta az olaj.
Más esetekben tűzesetekről is beszámoltak.
Nem mondom, h nem pukkanhat el, annak ellenére hogy vekem sosem történt ilyen.
Mindenesetre sokkal kellemesebb hőérzetet ad és a hőtárolási képesség megléte is felé húz.
A pörgősfűtő is túlmelegedhet, kigyulladhat. Mindkéttőből minőségit és nem a legolcsóbbat kell venni.
Nyilván van egy hibaszázalék és kisebb az esély a problémára, csak senki nem akar hibaszázalék lenni.
Hőtárolásnak ezen a szinten nem sok jelentősége van szerintem, aki arra játszik, használjon inkább hőtároló kályhát, vezérelt áramról.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!