Ki milyen nyomtatót ajánlana középsulihoz max 50 ezerért?
(Egy tanárom még annó mondta hogy ő nagyon tudja ajánlani azt hogyha közép iskolások leszünk akkor legyen mindenkinek egy nyomtatója ha be tud szerezni mert nagyon meg tudja könnyíteni a tanulást hogy ha 1-2 tananyagot szépen kidolgozunk wordbe sokkal könnyebb megtanulni mint egy füzetbe gyors oda firkantott írtást amit alig lehet el olvasni mert hát a tanár gyorsan diktál és nincs idő szépen írni.)
Amúgy szerintem igaza van, de nem tudom milyet érdemes venni.
Én a Canon Maxify-t, az Epson Expression Home XP-5150-et és a Brother DCP-L2512D-t néztem de nem tudom hogy ezek jó-e vagy melyik éri meg jobban (de a maxify tetszik eddig a legjobban)
Én a helyedben inkább egy tablet, vagy e-book olvasót (word-ből pdf-et is ki lehet menteni) vennék.
Aztán meg ha több anyag összegyűlik, akkor még mindig el lehet vinni egy gyorsnyomdába, ott akár le is fűzik neked füzetszerűen.
Aha, oké
Meg még azt is mondta a tanár hogy ugye sokkal jobb ha megvan fizikailag paríron.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!