Halaszzoltan kérdése:
Vettem egy 8500 wattos Fischer de Fs-8500 agregátort kb 5 napja naponta használtam 7-8 órát és most elkezdett egyre kevesebb áramot termelni és nem tudom mi lehet a baja esetleg ötletek??
Figyelt kérdés
Max egy hetes gépről van szó újonnan lett megvéve.2023. szept. 22. 22:56
1/7 anonim válasza:
Ha online rendelés volt, akkor mindenképp élj az elállás lehetőségével. Így nincs értelme agyalni rajta.
2/7 A kérdező kommentje:
Olvastam az elállási jogot ami a cég ír és azt írják ha nincs eladatható állapotban még a visszaküldött termék akkor nekem kellene állnom az ellálás utáni javítási költségeket. Ilyenkor mit tegyek? Mert megnéztem 3 napja lett rendelve. A doboza elvan kicsit szakadva meg nem termel annyi áramot amennyit kellene igy nincs olyan állapotban. Így mit csináljak?
2023. szept. 23. 09:56
3/7 anonim válasza:
A doboz nem lényeg.
Az viszont nem viágos, miben jelentkezik nálad ez a nem termel elég áramot dolog.
Mit tapasztalsz? Mit mérsz esetleg?
"ha nincs eladatható állapotban még a visszaküldött termék akkor nekem kellene állnom az ellálás utáni javítási költségeket. "
Abban az esetben, ha a nem rendeltetésszerű használat miatt sérült például. De a hibás termék esetén ez nem értelmezhető.
Legyen meg mindene, ne legyen letörve róla semmi, a dobozzal ne törődj, az nem feltétel. Előtte fotózd azért körbe, hogy nálad ilyen állapotban volt visszaküldés előtt, mert a szállítás során történhetnek nem kívánt események.
4/7 A kérdező kommentje:
Azóta semmennyi áramot nem termel szerintem a generátorja tönkremehetett. Írtam a cégnek emailt mert nem lehet őket telefonon elérni. Megvan mindene a gépnek és gondolom akkor írják majd hogy küldjem vissza a gépet?
2023. szept. 23. 22:02
6/7 A kérdező kommentje:
Online center.hu oldalról. Írtak vissza emailt hogy küldjem vissza és díjmentesen javítják de csak a póstakölcség 15 ezer lenne vissza a céghez ugyhogy makd meglátom mi lesz
2023. szept. 26. 06:31
7/7 anonim válasza:
Mivel szlovák cég, a hazai szabályok nem vonatkoznak rájuk.
https://www.youtube.com/watch?v=TaWkciF1JN4&ab_channel=V8Rapid
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!