A fájljaimat feltöltöttem a Google Drive felhőtárhelybe. Észrevettem hogy romlott a fájlok minősége. Hogyan tudom megőrizni vagy javítani a fájlok minőségét ?
Figyelt kérdés
2023. szept. 22. 10:33
11/17 anonim válasza:
A Google Drive nem tömöríti a képeket. Vagy egy szándékosan butított előnézetet látsz vagy még nem töltötte be rendesen a képet.
12/17 anonim válasza:
Romlott a fájlok minősége? Írd már le világosan, mivel mi történt. Egy szöveges dokumentum happyendesről szomorú végű lett?
13/17 Szirty válasza:
"Én kérek elnézést."
De hát nem volt kérdés hogy a file tartalmazhat-e hang vagy képanyagot. A kérdés az volt mit tartalmaz! :)
14/17 anonim válasza:
"Kétféle beállítás közül lehet választani:"
Persze, a Google FOTÓKON. Ami nem a DRIVE, ami továbbra sem tömörít.
15/17 anonim válasza:
Mint már oly sokszor, a probléma most is jobban foglalkoztatja a válaszolókat, mint a kérdezőt.
Valami reakció esetleg? Vagy hogy hagyjátok a francba, kit érdekel? Vagy bármi?
16/17 anonim válasza:
Buta kérdésre nehéz jól válaszolni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!